Route

Volg onderstaande aanwijzingen naar de A-Games.

Contact opnemen?

Vul onderstaande formulier in en klik op ‘verzenden’, wij laten snel van ons horen.

8 + 13 =

Onze lokatie

De atletiekbaan van AV Pijnenburg is gelegen aan de
Wieksloterweg Oostzijde 10, 3766 LS in Soest.

Het centrale telefoonnummer is (035) 60 10 434
(alleen tijdens openingstijden bereikbaar!)

Adres voor routeplanner / navigatie:
Bosstraat 96, 3766 AJ  SOEST

GPS Coördinaten:
N52.156163, E5.283844

Soesterberg / A28

Richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat  volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station “Soest-Zuid”. Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.

Baarn / A1

Langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg volgen, voorbij vijf rotondes en het bedrijf  “Advisie”, daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.

 

 

Utrecht / A27

Afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op en deze weg volgen voorbij vijf rotondes en het bedrijf  “Advisie” daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.